Hvornår skal jeg starte med at opvarme min pool?

Vi anbefaler at starte opvarmningen af din pool når lufttemperatur konsekvent er over 15 grader. Dette sikrer, at opvarmningsmetoder som varmepumper er mest effektive. Men du kan naturligvis gøre det før men omkostningerne til opvarmning vil øges markant.

Q: Hvordan minimerer jeg energiforbruget ved opvarmning af min pool?
A: For at minimere energiforbruget anbefales det at bruge en pool overdækning som et termocover eller pooltag, sikre god isolering af poolen, og regelmæssigt vedligeholde dit opvarmningsudstyr for optimal effektivitet.

Q: Er en varmepumpe en god løsning for min pool?
A: Ja, varmepumper er en fremragende løsning, særligt for at vedligeholde pooltemperaturen. Dog kræver de et mindre overskud for effektiv opvarmning, hvis både luft- og vandtemperaturen er under 15 grader.

Q: Kan jeg bruge en gas- eller biodieselvarmer til hurtigt at opvarme min pool?
A: Absolut. Gas- og biodieselvandvarmere er ideelle for hurtig opvarmning af din pool, uanset den omgivende lufttemperatur, hvilket gør dem perfekte til sæsonopstart.

Læs mere om 

Biodieselvarmer

Gasvarmer

Poolvarmepumpe

Ved at følge disse råd og tips kan du sikre, at din pool er klar til brug,

Læs ogs Blogindlæg: Effektiv Poolopvarmning: Forårsopstart vs. Sommer Vedligeholdelse